logo
امروز : جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۳۸
[ شناسه خبر : ۵۶۲۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان:

بیش از 2911 هکتار از اراضی ملی و طبیعی استان زنجان رفع تصرف شد

بیش-از-2911-هکتار-از-اراضی-ملی-و-طبیعی-استان-زنجان-رفع-تصرف-شد

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان با اشاره به مقابله با متصرفان اراضی ملی در استان زنجان گفت: بیش از 2 هزار و 911 هکتار از اراضی ملی و طبیعی استان زنجان رفع تصرف شد.

منصور خسروی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; از اجرای عملیات رفع تصرف نیروهای این یگان در 5 مورد عملیات در دی ماه 96 خبر داد و اظهار کرد: نتیجه این عملیات، خلع ید و رفع تصرف بیش از 2 هزار و 911 هکتار به ارزش بیش از 3 میلیارد و 765 میلیون ریال بوده است.

وی با اشاره به عملکرد این یگان در یک ماه گذشته بیان کرد: با اجرای عملیات حفظ و حراست از عرصه‌ها، در 38 مورد از تصرف بیش از 98 هکتار جلوگیری شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان از اجرای عملیات رفع تصرف نیروهای این یگان در 5 مورد عملیات در دی ماه امسال خبر‌داد و گفت: نتیجه این عملیات، خلع ید و رفع تصرف بیش از 2 هزار و 911 هکتار به ارزش بیش از 3 میلیارد و 765 میلیون ریال بوده است.

وی با اشاره به توقیف 3 دستگاه از ماشین آلات و ادوات تخریب اراضی ملی و طبیعی استان زنجان تعداد گزارش‌های وصولی مردمی در دی ماه 96 را 93 مورد اعلام کرد.

خسروی با بیان اینکه در این مدت 18 مورد پرونده مربوط به ماده 55 به ثبت رسیده است گفت: مساحت پرونده های تنظیمی در مراجع قانونی را بیش از 96 هکتار است.

وی با عنوان اینکه در یک ماه اخیر یک مورد عملیات اطفا حریق گزارش شده است، ابراز کرد: متاسفانه 32 هکتار از اراضی ملی و طبیعی استان در نخستین ماه زمستان در آتش سوخت.

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر